Beste zonnepanelen, erkende installateurs èn betaalbaar!-Twente Zon

Beste zonnepanelen, erkende installateurs en uiterst betaalbaar

Met andere woorden “Alles goed geregeld voor bedrijven en particulieren!” en omdat de focus van Twente Zon op zonnepanelen is gericht, zijn natuurlijk ook: Uw zonnepanelen goed geregeld!

De beste zonnepanelenSolar Frontier CIS zonnepanelen_logo

Twente Zon adviseert uitsluitend topmerken van gerenommeerde producenten. Dit betekent dat de solar zonnepanelen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.
De panelen hebben een uitstekende prijs/prestatie verhouding en leveren bovengemiddeld meer rendement in vergelijking met andere panelen per m2 dakoppervlak.Hanwha logo
De productgarantie bedraagt doorgaans 10 jaar met daarnaast 25 jaar opbrengstgarantie.
Bekijk de volgende pagina voor een snelle indruk en een overzichtelijke weergave van het aanbod.

Erkende installateurs

Voor een perfecte montage & installatie!
De installateurs naar wie wij doorverwijzen bezitten jarenlange ervaring in de montage van zonnepanelen en zijn erkende installatiebedrijven. Zij worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van montage, installatie, veiligheid en advisering.

Uiterst betaalbaar

U heeft een groen hart, draagt graag uw steentje bij aan een beter milieu, maar u wilt ook dat een investering in zonne-energie maximaal rendeert.
Met een investering in een zonnepaneelsysteem investeert u in rendement. Dat wil zeggen, u wekt zelf goedkoper stroom op dan u nu betaalt aan uw energieleverancier.
Zoals blijkt uit een simpele berekening rendeert een investering in zonne-energie met minimaal 8% per jaar. Dat is ongeveer 6% méér dan u nu aan rente op uw spaargeld ontvangt (stand: januari 2014).

Heeft u niet voldoende spaargeld direct beschikbaar, maar wilt u toch investeren in zonne-energie? Er zijn verschillende mogelijkheden om de investering in duurzame energie voordelig te financieren. Lees meer hierover in het artikel “Financiering via hypotheek en groene leningen“.

Twente Zon Banner Top50Solar

Stel hier uw vraag