Zonnepanelen en toebehoren-Twente Zon

Zonnepanelen en toebehoren

Een zonnepanelen systeem bestaat uit zonnepanelen en toebehoren: een omvormer om de stoom om te zetten in bruikbare elektriciteit en montagemateriaal om de panelen stevig op het dak te bevestigen.
En voor een optimaal rendement is het van belang om e.e.a. goed te monitoren en ook daar is aan gedacht en een artikel aan gewijd.

Solar Frontier Online Shop
Premium Solar Frontier is nu rechtstreeks te bestellen en direct leverbaar via de online shop.
Bestellen is simpel. Via Twente Zon kunt u een bestelling plaatsen voor een PowerSet en deze laten bezorgen in Nederland.

Batterij voor opslag van zonne-energie
Wat een Dream Team! Hoog kwalitatieve CIS zonnepanelen van Solar Frontier in combinatie met de alom erkende kwaliteit van de Mercedes-Benz energie opslag systemen. Zó kunt u optimaal gebruik maken van uw zonne-energie!

Solar Frontier zonnepanelen
Solar Frontier zonnepanelen zijn egaal zwarte panelen die vanuit esthetisch oogpunt bijzonder mooi tonen.
Maar het meest speciale van deze zonnepanelen is dat zij ook een zeer goed rendement leveren bij bewolking en schaduw.

ThyssenKrupp kiest voor Solar Frontier zonnepanelen
ThyssenKrupp AG is één van de grootste technologiebedrijven van de wereld.
De Nederlandse tak van het concern, ThyssenKrupp Materials Nederland, is in juni 2015 gestart met het plaatsen van zonnepanelen. Het betreft een 2,3 megawatt pv-project.
Er is gekozen voor de CIS dunne film zonnepanelen van Solar Frontier omdat deze een hogere opbrengst in kilowattuur per kilowattpiek genereren en minder gevoelig zijn voor schaduw of een ongunstige oriëntatie.

IKEA kiest voor Solar Frontier zonnepanelen
12.000 m² van het in totaal 14.400 m² grote IKEA-dak in Zwolle is met de Solar Frontier CIS dunne film zonnepanelen bedekt. Niet alleen is het productieproces van de Solar Frontier panelen goedkoper dan van kristallijne zonnepanelen, ze presteren ook beter bij warm en bewolkt weer.

Rendement Solar Frontier: Testresultaten
Veruit de meeste merken (kristallijne) zonnepanelen renderen fors minder bij lagere lichtintensiteit dan de CIS zonnepanelen van Solar Frontier.
Dit blijkt uit officiële tests, die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd door onafhankelijke instituten op 4 locaties in Europa. Hieruit blijkt: 8-12% meer rendement Solar Frontier ten opzichte van andere (kristallijne) zonnepanelen!

Solar Frontier zonnepanelen zijn PID vrij
Potential Induced Degradation treedt op wanneer de elektrische spanning en lekstroom in het zonnepaneel ionen mobiliseren tussen het halfgeleidermateriaal en de andere elementen van het paneel, zoals het glas en het frame.

Garantie en certificaten Solar Frontier
Als u iets koopt, wilt u er zeker van zijn dat u iets goeds koopt, toch?
De garanties op het product en de certificaten die zijn afgegeven voor de producten en productielocaties onderbouwen die kwaliteit.

Solar Frontier PowerSets Zakelijk
De Solar Frontier PowerSets Zakelijk zijn een nieuwe, gestandaardiseerde en modulaire totaaloplossing voor de handel en industrie.
De basis van de PowerSets Zakelijk zijn gestandaardiseerde, op zichzelf staande onderdelen – in uitstekende kwaliteit, perfect op elkaar afgestemd, vooraf geconfigureerd en vrij te combineren. Hierdoor kan voor ieder zakelijk dak, dakhelling, -oriëntatie en voor iedere behoefte eenvoudig de optimale oplossing worden samengesteld.

Aurora-effect Solar Frontier
Als gevolg van het productieproces kan een licht troebel effect zichtbaar zijn op de Solar Frontier zonnepanelen. Dit zogenaamde “Aurora-effect” is een gevolg van het gebruik van zink in plaats van het giftige cadmium en heeft zeker geen negatief effect op de prestaties van de zonnepanelen.

Onafhankelijke testinstituten voor zonnepanelen
“Onafhankelijke testinstituten voor zonnepanelen” daar hoort direct de vraag bij “hoe onafhankelijk zijn die instituten eigenlijk?” En wat voor organisaties zijn dat? We bespreken TÜV, Fraunhofer Institut en Photon.

SOLARWATT glas glas zonnepanelen
In 1998 lukte het SOLARWATT om het eerste glas-glas zonnepaneel op de markt te introduceren. Inmiddels produceert het bedrijf alleen nog glas-glas zonnepanelen.
Nieuwe producten zoals SOLARWATT Stoomopslag ‘MyReserve’ en de SOLARWATT Complete Pakketten maken inmiddels ook deel uit van het standaard aanbod.

Panasonic HIT zonnepanelen
Panasonic is een merk in zonnepanelen-land dat al bijna 40 jaar bestaat en daarmee zijn betrouwbaarheid bewijst. En met de HIT® technologie zet Panasonic een kwaliteit neer waarmee ze vooruit kunnen.
De afkorting HIT® staat voor “Heterojuction with Intrinsic Thin layer”, een innovatieve technologie die resulteert in een groot vermogen per m2 en een hoge opbrengst.

Hanwha Solar zonnepanelen
De Solar tak van de Hanwha Group, onder de naam Hanwha Solar, behoort inmiddels tot de top 10 van grootste fabrikanten van fotovoltaïsche cellen en panelen.
Hanwha Solar produceert onder andere het type “SF260-36-1P300L POLY”. Dit hoog kwalitatieve poly-kristallijne zonnepaneel heeft het grote vermogen van 300 Wp! En, het heeft daarbij dan ook de grote afmeting van 1.966 x 1.000 x 50 mm. Dat maakt dit zonnepaneel speciaal geschikt voor de grotere daken.

Silevo zonnepanelen
Dè zonnepanelen met zéér veel vermogen!
Met een vermogen van 295 Wp per paneel en dat terwijl de afmeting “gewoon” is à 1,586m x 1,056m. En met goede rendementen wanneer ze in officiële testen vergeleken worden met de standaard kristallijne zonnepanelen.

Yingli Solar zonnepanelen
Yingli is een zo groot en gerenommeerd merk en haar zonnepanelen zijn van dusdanige kwaliteit, dat we hier gewoonweg niet omheen kunnen. En als het dak zuid-oost of zuid-west is georiënteerd, groot genoeg is voor het plaatsen van voldoende panelen om het gewenste vermogen op te wekken, zonder dat er schaduw op de zonnepanelen valt, dan is Yingli Solar hèt merk om voor te gaan.

Monitoring: Qbox Solar van Qurrent
De Qbox Solar van Qurrent is een uitbreidingsset voor de Qbox Energiemonitor.
Heeft u zonnepanelen? Dan volgt u gemakkelijk met de Qbox Solar de realtime stroomopbrengst via laptop, tablet of mobiel. En de Qbox Energiemonitor geeft in grafieken het energieverbruik weer. Door dit inzicht kunt u tot 10% besparen op uw energieverbruik.

Solarstell montagesystemen
Met als uitgangspunt “Slim, snel, sterk en ongelimiteerd te koppelen” brengt Solarstell montagesystemen voor zonnepanelen op de markt.
Bij alle systemen – schuindak, platdak, golfplaten en open veld opstellingen – wordt het één-inbussleutel-principe gehanteerd, waardoor Solarstell zorgt voor een slim en efficiënt montagesysteem. Of te wel “gemak op het dak!”.

Montagesystemen ClickFit en FlatFix
Deze montagesystemen zijn ontworpen vanuit de praktijk. Er wordt gebruikt gemaakt van een systeem waarbij geen gereedschap of ander montagemateriaal nodig is. Dit maakt het veilig werken op het dak een stuk eenvoudiger. En, de montagetijd wordt door dit systeem tot 40% verkort ten opzichte van conventionele systemen.

Multi-Contact PV stekkers en connectoren
Stekkers en connectoren zijn er in vele kwaliteiten, merken en merkloos.
De merken zijn duurder, de nep producten kosten regelmatig minder dan de helft. Maar, het materiaal moet wel tenminste 25 jaar meegaan en zijn kwaliteit en functionaliteit gedurende die tijd behouden. Daarom kiest Twente Zon voor kwaliteit en veiligheid en dus het merk “Multi-Contact”.

Stel hier uw vraag