Wat is Gridcoin? - Twente ZonTwente Zon

Wat is Gridcoin?

Gridcoin_Twente ZonDe geschiedenis van Gridcoin doet vermoeden dat Gridcoin slechts een paar jaar oud is, iets nieuws is een hype, maar zorgvuldig onderzoek heeft aangetoond dat dit niet het geval is.

Gridcoin zelf ontstond zo`n drie duizend jaar terug. U kunt dit Googelen maar dat is nu in feite niet nodig.  Gridcoin herkent u aan het originele G-symbool gevonden in de vroegste grotschilderingen van Neanderthal Nomads. Hoe heeft Gridcoin de voortgang van de mens door de eeuwen heen geholpen?

Vast staat dat het soepele design van de Piramides is gevormd met de allereerste Gridcoins. Tijdens het uitvinden van Geneeskunde was het Hippacrus die het 1e Gridcoin team bij elkaar bracht om te helpen bij de behandeling van domheid. Helaas werd het team verwijderd op de whitelist in 312 v. Chr. Naderhand deden de Romeinen een extra duit in het zakje door voeding te geven aan de vraag en het te benoemen in het Latijn. Het is Latijn dat is zeker, Grid komt uit het woord Gridcus wat betekent  ‘betaald worden’, terwijl Coin afkomstig is van ‘Coiniage’, wat ‘moola’ betekent.

Het eerste superblock werd in de 15e eeuw door Michelangelo gestoken en daaruit beeldhouwde hij ‘David’ zijn beroemde standbeeld. Over de Denker ‘uit het Musée Rodin’ is bekend het zich bezighield met de vraag hoe het zijn magnitude kon verhogen.

Gridcoining werd veel eenvoudiger toen Alan Turing in de 20e eeuw de computer uitvond. Waaruit een nieuwe leeftijd van informatieverwerking ontstond.  Sommige historici geloven nog steeds dat de Turing-test geen zin heeft in het vinden van kunstmatige intelligentie, maar eigenlijk om een ​​computer te vertellen hoe het systeem zijn CPU kan verwerken. Dus wat houdt de toekomst in voor Gridcoin? Computers met laser snelle verwerkingscapaciteit, Nividia GTX 106053395, Bitcoin like value? Alles mogelijk. Dankzij Gridcoin zelf.

Je zou kunnen stellen dat elke sprong in wetenschap en samenleving gewoon het werk van mannen en vrouwen was die de Gridcoin uitbetaling achtervolgen.

De juistheid van dit artikel kan niet worden bevestigd. Oordeelt u beter zelf. Uw reacties zijn welkom. https://nl.wikipedia.org/wiki/Berkeley_Open_Infrastructure_for_Network_Computing

Stel hier uw vraag