Hanwha Solar HSL S serie polykristallijne zonnepanelen-Twente Zon

Hanwha Solar zonnepanelen

Hanwha logo
Sinds de oprichting zo’n 60 jaar geleden, in 1952, heeft Hanwha Group zich ontwikkeld tot één van de grootste Zuid-Koreaanse conglomeraten. Tot de groep behoren een breed scala van bedrijven die het hele spectrum van industrie, bouw, financiën, diensten en vrije-tijd afdekken.Offerte aanvragen_zonnepanelen
Gedreven door een ontembare ondernemersgeest en de huidige tijdsgeest is een aantal jaren geleden besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan en te gaan investeren in groene energie.

In 2010 nam Hanwha Group de in China gevestigde, toonaangevende producent van zonnepanelen ‘Solarfun Power Holdings’ over.
In 2012 redde Hanwha Group de Duitse producent van zonnecellen en -panelen ‘Q-Cells’ voor een faillissement.
De Solar tak van Hanwha Group, onder de naam Hanwha Solar, behoort inmiddels tot de top 10 van grootste fabrikanten van fotovoltaïsche cellen en panelen.

Door de bedrijfsactiviteiten van Hanwha Group in zoveel verschillende industrieën hebben we hier te maken met een zeer solide producent en leverancier, die zowel in China als in Europa produceert.

Hanwha SolarOne SF260 Poly x-traHanwha Solar zonnepaneel polykristallijn HSL S-serie

Hanwha Solar produceert verschillende soorten zonnepanelen. Wij, Twente Zon, hebben ons oog specifiek op de polykristallijne zonnepanelen laten vallen om ons productaanbod voor u compleet te maken.

Het betreft hier de HSL S-serie, die bestaat uit drie hoog kwalitatieve poly-kristallijne zonnepanelen met een vermogen van 265 – 315 Wp!

De HSL 72S heeft de grote afmeting van 1.972 x 992 x 40 mm. Hierdoor kan men besparen op de installatiekosten, doordat er minder zonnepanelen nodig zijn om eenzelfde vermogen op te wekken, als wanneer men kiest voor zonnepanelen met een kleinere afmeting en een vermogen van rond de 250 Wp

Hanwha Solar: Kwaliteit

Zoals een groot bedrijf betaamt staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zo zijn in de Hanwha Solar zonnepanelen de volgende innovatieve technologieën toegepast:

4-busbar technologieHanwha poly kristallijne zonnecel

Door de poly-kristallijne cellen lopen – en dat is een unicum – 4 metalen draadjes, waardoor de afstand, die de opgewekte energie moet afleggen, verkleind wordt. Dit vermindert het energieverlies en verhoogt het vermogen van de zonnecellen.

Waterbestendig frame

Hanwha Solar zonnepaneel frames zijn gemaakt van een aluminium legering en behandeld met een corrosiebestendige oxidatielaag, voor maximale duurzaamheid in alle soorten weersomstandigheden, zoals blootstelling aan wind, regen, hagel en sneeuw.

EVA (ethyleen – vinyl – acetaat)

Hanwha Solar zonnepanelen profiteren van EVA afkomstig van één van de meest gerenommeerde EVA-producenten ter wereld. Naast het gebruik van de beste grondstoffen om de zonnecellen in te kapselen in de zonnepanelen, voert Hanwha Solar ook zeer regelmatig testen uit om te waarborgen dat het materiaal steeds voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Duurzaam antireflectieglas

Het glasoppervlak van Hanwha Solar zonnepanelen is antiereflectieglas en biedt duurzaamheid. De panelen hebben  bewezen significante effecten te kunnen weerstaan, waaronder vallende stalen knikkers met een gewicht van meer dan 1 kg (2,2 lbs).
Ook zijn ze in de praktijk getest meer dan 300 kg (660 lbs) belasting per m2 te kunnen weerstaan.

Hanwha Solar: Garantie

Binnen de wereldwijde solar industrie verstrekt Hanwha Solar de langste productgarantie op zijn zonnepanelen.
De garantie, die Hanwha Solar verstrekt,is als volgt:

  • 12 jaar productgarantie.
  • 25 jaar vermogensgarantie, waarbij het eerste jaar 97% van het nominale vermogen gegarandeerd wordt met een maximale vermindering van 0,7% per jaar. Aan het einde van het 25ste jaar wordt een opbrengst van 82% van het nominale vermogen gegarandeerd.
Stel hier uw vraag