Rendement Solar Frontier zonnepanelen - Testresultaten-Twente Zon

Rendement Solar Frontier: Testresultaten

8-12% meer rendement: Solar Frontier ten solar-frontier
opzichte van andere (kristallijne) zonnepanelen

Veruit de meeste merken (kristallijne) zonnepanelen renderen fors minder bij lagere lichtintensiteit dan de CIS zonnepanelen van Solar Frontier.
Dit blijkt uit officiële tests, die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd door onafhankelijke instituten op 4 locaties in Europa. De testresultaten zijn overzichtelijk op twee pagina’s gepubliceerd: Solar Frontier CIS Technologie_Officiële Test Resultaten_GB | pdf

Solar Frontier Huizen in Condities

De CIS technologie van Solar Frontier produceert bovengemiddeld meer stroom bij het ochtendgloren, mist, grijze luchten en zonsondergang.
Doordat de CIS zonnepanelen van Solar Frontier zijn geoptimaliseerd om ook te presteren bij een zwakke lichtintensiteit, diffuus licht, rood-, blauw- en infrarood licht zijn de stroomopbrengsten zo hoog.

Een unieke eigenschap van de Solar Frontier zonnepanelen, die voor ons in Nederland zeer interessant is, is de goede opbrengst wanneer er schaduw op de zonnepanelen valt.
Een schoorsteen, dakkapel of een boom kan een schaduw op de zonnepanelen werpen, wat het rendement van kristallijne zonnepanelen serieus omlaag haalt.
Een gemiddeld gezin, dat hiermee in de aankoopfase onvoldoende rekening houdt, verliest daardoor gedurende de 25 jaar daarop simpelweg duizenden euro`s aan niet behaald rendement.

Voor een gedetailleerde uiteenzetting van de hoge opbrengsten, die de CIS zonnepanelen van Solar Frontier leveren onder extreme condities, verwijzen wij u graag naar:
Solar Frontier CIS Technologie_Hoogste Opbrengsten onder extreme condities_GB | pdf

En er is nog een bijkomend voordeel, al heeft dit niks metSolar Frontier zonnepaneel
het rendement van de zonnepanelen te maken. De Solar Frontier zonnepanelen zijn egaal zwart, waardoor ze esthetisch een zeer fraai plaatje opleveren wanneer ze geïnstalleerd op uw dak liggen of in de tuin staan.

Bedrijfsprofiel

Eigenaar van het merkt Solar Frontier is het consortium Solar Frontier / Koninklijke Shell. ‘s Werelds grootste CIS producent en dat al jaren lang. Dat is wel zo vertrouwd!
Meer informatie over het bedrijf Solar Frontier leest u in de brochure:
Solar Frontier Bedrijfsprofiel_NL | pdf

Meer informatie

Meer informatie over Solar Frontier zonnepanelen leest u ook in het artikel op deze website:
“Solar Frontier zonnepanelen – De beste investering in hoog rendement zonne-energie!”

Prijzen en assortiment

En bent u benieuwd naar prijzen van de Solar Frontier zonnepanelen, inclusief bijpassende omvormer, klik dan snel even door naar de zgn. PowerSets:

Solar Frontier PowerSets met Turbo omvormer

 

 

 

 

 

 

Solar Frontier 170Wp vergelijkbaar met 240Wp kristallijne zonnepanelen

Solar Frontier zonnepanelen zijn beschikbaar met verschillende vermogens: 155Wp, 165Wp en 170Wp.
En met name de 170Wp is een grote concurrent voor de 240Wp kristallijne zonnepanelen.
De Solar Frontier 170Wp zonnepanelen hebben een afmeting van 125,7 x 97,7 cm. Dit is iets kleiner dan de standaard 240 Wp-kristallijn zonnepanelen met een afmeting van ca. 165 x 99 cm.
Maar, omgerekend naar het oppervlakte geneert het 170Wp zonnepaneel van Solar Frontier een rendement dat gelijk is aan dat van het 240Wp kristallijn zonnepaneel. En daarmee is het 170Wp zonnepaneel absoluut interessant.

Voor meer informatie bezoek ook eens de website van Solar Frontier.

Voor meer (technische) informatie verwijzen we u graag naar het datablad:

Conclusie:

Solar Frontier CIS zonnepanelen: de optimale PV-oplossing voor ieder daktype met 8-12% meer rendement, ook bij minder zon!

Stel hier uw vraag