Over Twente Zon-Twente Zon

Over Twente Zon

ZekerheidPowerSets van Solar Frontier The light

Alles draait om kwaliteit en rendement. Daarop hebben wij de materialen geselecteerd, die wij met groot vertrouwen aanbieden. De gedachte overheerst dat als iets gedragen wordt in de professionele markt, dit eindgebruikers zoals u ten goede komt.

Zonne-energie is zo’n duurzame energie vorm. Wij hebben geprobeerd alle relevante informatie over hoe het werkt en wat het kost voor u op een rij te zetten. En het kennis platform bevat verschillende artikelen met relevante informatie over zonnepanelen en alles wat daarbij komt kijken.

Tip: Voeg deze site toe aan uw “favorieten”, om ons de volgende keer gemakkelijk terug te vinden.

Wilt u een offerte ontvangen voor een afspraak en een locatie onderzoek bij u thuis? Klik dan door naar ons Contactformulier. Onze huisinstallateur Johan Verdouw neemt daarna contact met u op.
Johan is bereikbaar op telefoonnummer 06-269 40 486.
Bereikt u hem niet direct? Dat kan, hij is druk. Spreek dan even de voicemail in en hij belt u terug.

Voor informatie en support over Solar Frontier kunt u ook terecht bij de helpdesk van Solar Frontier, bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer: 00800-333 111 333 of per email: powersets.aftersalesservice@solar-frontier.eu

Twente Zon staat voor:

Kwaliteit

De geselecteerde zonnepanelen leveren een hoog rendement en hebben de vereiste keurmerken en certificaten. De gerenommeerde producenten van deze panelen voldoen daarbij uiteraard aan de internationaal geldende normen voor veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu.

Rendement

De investering in een PV-systeem is tegenwoordig met gemiddeld 7 jaar terugverdiend. En daarna leveren de zonnepanelen nog zo`n 20 jaar gratis stroom!
Daarmee levert een zonnepaneelsysteem u tenminste 3x zoveel rendement als wanneer u het geld op een bankrekening zou laten staan.

Service en Garantie

Zonnepanelen hebben zowel een product- als een vermogensgarantie. Deze garanties zijn door de producenten afgedekt.

Onze contactgegevens

Wij zijn bereikbaar per email via: support@twentezon.nl

Adres:
Twente Zon
Bergweg 16
7475 AC Markelo

Stel hier uw vraag