Solar Frontier PowerSets Turbo-Twente Zon

Solar Frontier PowerSets Turbo

Eén systeem, één oplossing – voor ieder dak en iedere klant

Solar Frontier PowerSets. Klik hier voor alle prijzen!De optimale totaaloplossing voor ieder dak en iedere klant. Solar Frontier PowerSets Turbo zijn vooraf geconfigureerde PV-systemen – waaronder CIS dunne film zonnepanelen, Turbo-omvormer, verbindingskabel en stekkers. Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd: voor een maximale efficiëntie en een zo hoog mogelijke opbrengst. met Laagste Prijsgarantie!

Solar Frontier PowerSets Turbo – zeer flexibel inzetbaar

Solar Frontier PowerSets garantieDe gestandaardiseerde systemen zijn zeer flexibel inzetbaar. Dankzij de verschillende opties voor installatie en de technische eigenschappen van de CIS dunne film zonnepanelen zijn de PowerSets geschikt voor ieder dak vanaf 15,6 m2, iedere oriëntatie en hellingshoek van het dak.
Het bijzondere van Solar Frontier PowerSets is dat ze óók bij een lagere lichtintensiteit een uitzonderlijk hoge module efficiëntie leveren in vergelijking met gewone zonnepanelen, gebaseerd op de opbrengst per m2. Daardoor zijn ze ook uitermate geschikt voor schaduwrijke situaties alsook voor oost-west georiënteerde daken. Overtuig uzelf. Bekijk hier de Solar Frontier CIS Technologie_Testresultaten.

De PowerSets hoeven niet te worden geconfigureerd, ze zijn eenvoudig te plannen en te leggen en kunnen snel en foutloos worden geïnstalleerd.

Nog meer opbrengst door Turbo-omvormerTurbo omvormer PowerSet Solar Frontier

De intelligente Turbo-omvormer is exclusief ontwikkeld voor de Solar Frontier PowerSets en zorgt voor extra hoog rendement doordat de capaciteit volledig wordt benut, zonder voortijdige derating. Eén druk op de knop is voldoende om de Turbo-omvormer zichzelf te laten configureren. Daarbij richt de Tubo-omvormer zichzelf geheel naar de grootte van het systeem en de landspecifieke omstandigheden.

Simpele online monitoringTurbo Monitoring PowerSet Solar Frontier

Alle PowerSets beschikken over een geïntegreerde monitoring interface. Via de Solar Frontier PowerMonitoring kunnen op ieder gewenst moment bijvoorbeeld de opbrengstgegevens worden ingezien, een vergelijking worden gemaakt met de opbrengsten van andere systemen of berekend worden hoeveel CO2-uitstoot bespaard is. De gebruikersinterface is heel duidelijk, beknopt en gebruiksvriendelijk vorm gegeven en geoptimaliseerd voor gebruik op desktop en pc’s, tablets en smartphones.

Deze PowerMonitoring is twee jaar gratis en vereist alleen een online registratie onder: Solar Frontier PowerMonitoring Portal

Talloze montagemogelijkheden

13 PowerSets zijn beschikbaar. Deze laten zich op allerlei verschillende manieren monteren. De hoge schaduw tolerantie van de Solar Frontier CIS dunne film zonnepanelen verhoogd deze flexibiliteit. U hoeft het legplan van de zonnepanelen niet aan te passen doordat bomen, schoorstenen of dakkapellen schaduw veroorzaken. Hier zijn slechts enkele voorbeelden van de vele montage:

PowerSet Solar Frontier legplan mogelijkheden

Wij bevelen het gebruik van Solarstell montagesystemen aan voor een efficiënte, sterke en duurzame montage van uw PowerSet.

10 jaar garantieSolar Frontier PowerSets 10 jaar garantie

De PowerSets overtuigen niet in de laatste plaats door hun lange levensduur. Solar Frontier verzekert de kwaliteit van het systeem in principe door een garantie gedurende 5 jaar. Door een eenmalige en eenvoudige registratie kan deze periode worden verlengd tot 10 jaar. Meer informatie vindt u in het artikel:
Garantie en certificaten Solar Frontier

De voordelen van de Solar Frontier PowerSets op een rijtje:

 • Hoogste opbrengst, zelfs onder extreme omstandigheden
 • Perfect op elkaar afgestemde en geoptimaliseerde onderdelen
 • Slimme Turbo-omvormer voor hoogste opbrengst
 • Geschikt voor elk dak vanaf 15,6 m2, voor iedere oriëntatie en dakhelling
 • Talloze montagemogelijkheden
 • Ook geschikt i.g.v. schaduw en oost-west oriëntatie
 • Geen configuratie nodig
 • Eenvoudige planning, snelle en foutloze montage
 • Verkrijgbaar met 1- of 3-fase Turbo-omvormer
 • Lange levensduur
 • 10 jaar systeem garantie

Meer weten over de PowerSets?

Neem dan ‘ns even onderstaande documenten door en/of neem contact met ons op.

Omschrijving document
Aantal pagina’s Taal
Titel
Brochure PowerSet totaal product overzicht 8 NL
SF-PowerSet-Family_Brochure_NL | pdf
PowerSet Turbo overzicht
2 NL
SF-PowerSet_Turbo_Overview_NL | pdf
PowerSet Mini overzicht
2 NL
SF-PowerSet_Mini_Overview_NL | pdf
PowerSet Maxi overzicht
2 NL
SF-PowerSet_Maxi_Overview_NL | pdf
Datasheet CIS Turbo-omvomers
1 NL
SF-Turbo-Inverter_Datasheet_NL | pdf
Installatie en bedieningshandleiding PowerSet Turbo & PowerSet Mini
108 NL
SF-Manual_PowerSet-Turbo-Mini | pdf
Legplan handleiding PowerSet Maxi 18 NL Planungsunterlagen_PowerSet_Maxi-mehrspr | pdf
Garantievoorwaarden PowerSets 4 NL Product-and-Power-Output_Guarantee_PowerSets_EN | pdf

PowerSet Solar Frontier opslag gereed

Stel hier uw vraag