AEG Protect PV omvormers-Twente Zon

AEG Protect PV omvormers

AEG bedrijfsprofiel

AEG staat voor “Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft”. AEG logo
In 1883 richtte Emil Rathenau in Duitsland het bedrijf D.E.G. op, wat stond voor “Deutsche Edison-Gesellschaft für angewandte Elektrizität”. In 1887 werd de naam veranderd in AEG.

Inmiddels maakt AEG onderdeel uit van het Zweedse bedrijf Electrolux AB, ’s werelds grootste producent van huishoudelijke apparatuur. In 2013 realiseerde Electrolux een omzet van bijna 12 miljard euro en had 61.000 mensen in dienst.

Zo’n 1.000 mensen zijn werkzaam bij de business unit “AEG Power Solutions”. AEG Power Solutions produceert technologieën die zowel worden ingezet in de traditionele olie, gas en petrochemische industrie als door de meest innovatieve producenten op het gebied van duurzame energie.

AEG Protect PV omvormers

In 1984 produceerde AEG zijn eerste omvormer. Sinds 2009 vormt zonne-energie één van de focusgebieden binnen AEG Power Solutions.
Op het gebied van geavanceerde zonne-energie oplossingen biedt AEG Power Solutions vandaag de dag een uitgebreid portfolio Protect PV-omvormers aan, zowel voor de residentiële markt als voor de industrie. AEG omvormer

De Protect PV zonne-energie omvormers staan bekend om hun hoge rendement en dus hoge opbrengsten. Ook de bijbehorende monitoring systemen worden door AEG geleverd en voortdurend verder ontwikkeld.

Wat, vanuit technisch oogpunt, heel handig is, zijn de 3 aansluitingen (MPP trackers) op de AEG Protect PV 4600. Dat maakt deze omvormer zeer breed inzetbaar en geschikt voor daken waarop niet allemaal gelijke strings van zonnepanelen kunnen worden gevormd. Deze omvormer is daardoor uitstekend geschikt voor maatwerk oplossingen.

Meer informatie, alle voordelen op een rij en details over de mogelijke monitoring vindt u in het volgende datablad en de installatie-instructie:

Stel hier uw vraag