Yingli Solar zonnepanelen en zonne-energie-Twente Zon

Yingli Solar zonnepanelenYingli Solar logo

Yingli Green Energy Holding Company Limited is één van de grootste producenten van kristallijne zonnepanelen. Opgericht in China in 1998 en genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: YGE) brengt het bedrijf onder de merknaam “Yingli Solar” haar zonnepanelen op de markt.

Yingli produceert haar zonnepanelen in productielocaties verspreid door China Offerte aanvragen_zonnepanelen en beheerst de gehele keten van “zand tot zon” en dus van de delving van silicium/zand tot de productie van wafers en van zonnecellen tot en met het samenstellen van de zonnepanelen.
Het meeste gebeurt geautomatiseerd, wat een strikte controle op materialen en productiekwaliteit waarborgt.

Yingli Solar productie proces in beeldVoor meer bedrijfsinformatie verwijzen wij u graag naar de bedrijfsbrochure: Yingli Solar Bedrijfsbrochure. En uiteraard is er ook uitgebreidere informatie te vinden op de corporate website van Yingli Solar: http://www.yinglisolar.com/en/

Yingli kristallijne zonnepanelenYingli Solar zonnepaneel

Twente Zon hecht waarde aan kwaliteit en zoekt naar de pareltjes onder de zonnepanelen.
En daarmee ligt de focus op “bijzondere” zonnepanelen, die bijvoorbeeld een zeer hoog vermogen hebben, zeer goede prestaties bij een niet-optimale oriëntatie of bij schaduw leveren.
Yingli Solar zonnepanelen zijn in die zin niet “bijzonder”. Maar, Yingli is een zo groot en gerenommeerd merk en haar zonnepanelen zijn van dusdanige kwaliteit, dat we hier gewoonweg niet omheen kunnen.
En, als u een dak heeft dat zuid-oost of zuid-west is georiënteerd, groot genoeg is voor het plaatsen van voldoende panelen om het gewenste vermogen op te wekken, zonder dat er schaduw op de zonnepanelen valt, dan is Yingli Solar hèt merk om voor te gaan.

Yingli Solar multikristallijn silicium zonnepanelen leveren goede prestaties en een hoog rendement. De Yingli zonnepanelen scoren met top posities in de “TÜV Energy Yield” en in de “PHOTON” tests, die de hoge performance en uitstekende jaaropbrengsten bewijzen.

Daarnaast wordt de betrouwbaarheid bewezen door de vele certificaten die het bedrijf heeft ontvangen en de testresultaten door onafhankelijke laboratoria van de panelen voor wat betreft de geschiktheid voor wind- en sneeuwlast en de tests m.b.t. de uitwerking van ammoniak en zoutnevel op de zonnepanelen.

>> Voor meer informatie zie ook: Datablad Yingli yge 60cell-40mm | pdf

Yingli GarantieverklaringYingli Solar zonnepanelen installatie

Zoals men verwacht van een gerenommeerd bedrijf als Yingli zijn de garanties beschreven en vastgelegd in een standaard document. Kort samengevat vertrekt Yingli de volgende garanties op de zonnepanelen:

  • 10-jarige beperkte productgarantie1
  • Beperkte vermogensgarantie1: 10 jaar bij 91,2% van het minimale nominale vermogen, 25 jaar bij 80,7% van het minimale nominale vermogen.

l
1
: In overeenstemming met de garantievoorwaarden van Yingli.

>> Lees hier de volledige Yingli Garantieverklaring | pdf

Stel hier uw vraag