Solarstell montagesystemen voor zonnepanelen-Twente Zon

SolarstellSolarstell_logo montagesystemen

Gebaseerd op de kernwaarden: “Efficiënt, sterk, duurzaam, overzichtelijk in gebruik” brengt Solarstell, onderdeel van KWWS Group, montagesystemen voor zonnepanelen op de markt.
Meer informatie over Solarstell is ook te lezen in hun bedrijfsbrochure: Solarstell Bedrijfsbrochure

Bij alle systemen – schuindak, platdak, golfplaten en open veld opstellingen – wordt het één-inbussleutel-principe gehanteerd, waardoor Solarstell zorgt voor een slim en efficiënt montagesysteem. Of te wel “gemak op het dak!”.

Duurzaam materiaal

Alle onderdelen van Solarstell opstellingen zijn vervaardigd uit aluminium en alle bevestigingsmaterialen van RVS.

Maatwerk klussen

Solarstell is gevestigd in Amersfoort en biedt ook flexibele maatwerk oplossingen voor opstellingen die buiten het reguliere aanbod vallen. Zij zijn immers de fabrikant van het materiaal en denken graag mee.

Nieuw: Volledig verstelbare klemhaak
Gemak voor ieder dak!Solarstell verstelbare klemhaak

Naast de vaste klemhaken heeft Solarstell nu ook een verstelbare aluminium klemhaak in het assortiment. Deze klemhaak heeft als voordeel dat die op iedere situatie past, perfect dus voor maatwerk klussen.

Solarstell® schuin dak opstellingen

Het maakt niet uit of het schuine dak gedekt is met pannen, bitumen, staal golfplaten of Solarstell schuin dak dakhaakKalzip. Met Solarstell kan er voor ieder schuin dak een passende opstelling samengesteld worden.
Alle materialen zijn uitwisselbaar, dus de installateur kan met een minimale voorraad materiaal aan de slag.
De holle geëxtrudeerde profielen bieden een dusdanige stevigheid, bij een beperkt gewicht, dat de haken om de meter geplaatst kunnen worden. Hierdoor kan er snel en met een beperkt aantal haken worden gewerkt en wordt het gewicht van de totale constructie laag gehouden.

Uiteraard zijn de Solarstell montagerails getest onder de meest zware condities en voldoet het materiaal aan alle eisen met betrekking tot dak-, wind- en sneeuwbelasting.

Solarstell® plat dak opstellingen

De factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het Solarstell plat dak opstelling
plaatsen van zonnepanelen op platte daken zijn de hoogte, afmeting en bedekking van het dak en het gewicht van de installatie.
Solarstell heeft opstellingen ontwikkeld voor het best mogelijke rendement van de beschikbare vierkante meters, zoals ‘landscape-‘, ‘portrait-‘en ‘oost-west-‘opstellingen in verschillende hoekgradaties.

Solarstell is ontwikkeld voor de meest zware condities. De 3mm zware verbindingsprofielen maken het eenvoudig om voldoende ballast aan te brengen.
Ballast is te plaatsen in de basis en tegen de achterzijde.
Met behulp van zij- en achterplaten kan het systeem worden afgesloten waardoor ook op licht te belasten daken zonnepanelen kunnen worden gemonteerd. De ballast kan worden gereduceerd tot <10 kg/m2.

Stel hier uw vraag