Solar Frontier: Betrouwbare kwaliteit gecertificeerd-Twente Zon

Garantie en certificaten Solar Frontier

Als u iets koopt, wilt u er zeker van zijn dat u iets goeds koopt, toch?
De garanties op het product en de certificaten die zijn afgegeven voor de producten en productielocaties onderbouwen die kwaliteit.

Garantie en het registratiecertificaatSolar Frontier PowerSets 10 jaar garantie

Standaard bedraagt de productgarantie op zonnepanelen 10 jaar.
Daarnaast geldt er een opbrengstgarantie voor een periode van 25 jaar: 90% na 10 jaar en 80% na 25 jaar.
De productgarantie op omvormers is standaard 5 jaar (verlenging is mogelijk).

Wanneer u een PowerSet koopt en deze bij Solar Frontier registreert, ontvangt u een bewijs van registratie, dat samen met de originele rekening uw garantiebewijs vormt voor de periode van 10 jaar.
>> Voorbeeld van een “Bewijs van Registratie van Solar Frontier Producten

Betrouwbare kwaliteit gecertificeerd

Solar Frontier certificaten

Solar Frontier Power panelen worden uitgebreid getest onder extreme omstandigheden zoals hitte, kou en hoge belasting. Dit vindt niet alleen plaats in het eigen Atsugi Research Center (ARC), maar ook onafhankelijke instituten, zoals TÜV of Atlas 25+, bevestigen op basis van lange termijn tests de duurzame prestaties van de zonnepanelen.

  • Productklasse-specifieke certificaten, daarentegen, gelden voor bepaalde categorieën van producten (afhankelijk van het vermogen – in watt – van een paneel) en worden voor nieuwe productcategorieën (paneel naam SF1xx-S) onmiddellijk na verificatie van hun prestatiegegevens voor certificering aangemeld.
  • Locatie gebaseerde certificaten zijn gebonden aan de locaties van Solar Frontier. Deze omvatten kantoren in Japan, Europa, Noord-Amerika en Saoedi-Arabië, de drie productielocaties en het Atsugi Research Center in Japan.
  • Landspecifieke certificaten zijn nodig om in het betreffende land PV-modules te mogen invoeren of om ze daar te mogen installeren.

Een overzicht van de certificaten die zowel de hoge kwaliteit van de producten als die van de processen bewijzen zijn te vinden op de website van Solar Frontier.

Stel hier uw vraag