Premium installateur voor premium installatie zonnepanelen-Twente Zon

Premium installateur zonnepanelen

Twente Zon levert en installeert niet maar brengt u vrijblijvend in contact met een vakkundig installatiebedrijf in uw omgeving.
De exacte investering en mogelijke kWh- opbrengst wordt bepaald tijdens een bezoek aan de locatie. Uiteraard is er dan ook tijd gereserveerd om vragen te beantwoorden en keuzes door te nemen.

Nadat wensen en de situatie ter plaatse in kaart zijn gebracht, kan uw installateur duidelijk inzicht geven in de benodigde werkzaamheden en de kosten daarvoor offreren.

Voor een gespecificeerde offerte in combinatie met een locatieonderzoek kunt u contact opnemen via ons aanvraagformulier.

VOOR DE GOEDE ORDE: Conform wet- en regelgeving dienen installatiebedrijven veiligheidsaspecten in acht te nemen.

Bekabeling wordt volgens NEN norm in mantel buizen verwerkt

Premium installatie zonnepanelen_kabel in mantelbuisBij installaties wordt de bekabeling in mantel buizen verwerkt volgens de voorschriften die worden vernoemd in de NEN1010 (Normering van Elektrische / PV Installaties).

RSS Valbeveiliging (Roof Safety System)

Deze worden gebruikt in metalen en kunststof dakgoten voor de bescherming van vallende voorwerpen en de beveiliging van de monteurs op het dak.

Premium installatie zonnepanelen_complete valbeveiliging met ladderliftOp deze foto is ook de Solarlift zichtbaar – de ladder aan de rechterkant.
Deze wordt gebruikt om de materialen voor op het dak, inclusief de zonnepanelen, op een veilige en arbo-vriendelijke manier naar boven te transporteren.
i

Steiger en valbeveiligingskoordPremium installatie zonnepanelen_valbeveiliging met koord

Indien er geen mogelijkheid is om een Solarlift en RSS valbeveiliging neer te zetten wordt er gebruik gemaakt van een steiger met een maximale hoogte van 10,8 meter i.c.m. een valbeveiligingskoord.

Stel hier uw vraag